Shop / Παιχνίδια / Πατίνια

  • slide
  • SellisBike - Πατίνι Maxi Micro T-Bar Πετρόλ

Πατινι Maxi Micro T-Bar Πετρολ

€124.9.00

Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sellisbike.gr για να σας ενημερώσουμε.

Due to the current Covid-19 situation, we cannot guarantee the availability of our products. Please contact us at info@sellisbike.gr before ordering.

Για παιδιά από 5 έως και 12 ετών
Δύο τροχοί μπροστά και διπλός τροχός πίσω για μοναδική σταθερότητα
Χαμηλομένη σανίδα με ενίσχυση flexiglass
Βάρος μόλις 2,5kg για να μεταφέρεται εύκολα παντού
Easy in-out τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος
Βραβευμένη, Ελβετική σχεδίαση

Το πολυβραβευμένο πατίνι Maxi Micro είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 έως και 12 ετών και αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που ξεκινούν για πρώτη φορά την ανάβαση με τρίτροχο πατίνι αλλά και για τους μικρούς αναβάτες του Mini Micro που θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο στυλ scooting.

Η πατενταρισμένη κατασκευή του Maxi Micro, με δύο τροχούς μπροστά και διπλό τροχό πίσω, δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. περισσότερα

Κατασκευαστής :
Κατηγορία : Πατίνια

Tags : toy,mini scooter,πατίνι,σχεδίαση,βραβευμένο

Αγορα

Για παιδιά από 5 έως και 12 ετών
Δύο τροχοί μπροστά και διπλός τροχός πίσω για μοναδική σταθερότητα
Χαμηλομένη σανίδα με ενίσχυση flexiglass
Βάρος μόλις 2,5kg για να μεταφέρεται εύκολα παντού
Easy in-out τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος
Βραβευμένη, Ελβετική σχεδίαση

Το πολυβραβευμένο πατίνι Maxi Micro είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 έως και 12 ετών και αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που ξεκινούν για πρώτη φορά την ανάβαση με τρίτροχο πατίνι αλλά και για τους μικρούς αναβάτες του Mini Micro που θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο στυλ scooting.
Η πατενταρισμένη κατασκευή του Maxi Micro, με δύο τροχούς μπροστά και διπλό τροχό πίσω, δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του.

Το πατίνι Maxi Micro διαθέτει μεγάλη και εύκαμπτη σανίδα, διπλά ενισχυμένη με fiberglass και τοποθετημένη σε ύψος μόλις 4cm από το έδαφος ώστε να διατηρεί χαμηλό το κέντρο βάρους του αναβάτη. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει μέγιστη ισορροπία του σώματος μειώνοντας τις πιθανότητες πτώσης και εξασφαλίζει βέλτιστη σταθερότητα και καλύτερη αεροδυναμική.
Το τιμόνι του Maxi Micro είναι πτυσσόμενο. Το ύψος του ρυθμίζεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του παιδιού με ελάχιστο επίπεδο τα 69cm (υψος τιμονιού του Mini Micro) και μέγιστο επίπεδο τα 92cm ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά με ύψος από 70cm έως και 1.50m και με βάρος έως 50kg.

Η αποθήκευση και η μεταφορά του Maxi Micro είναι πανεύκολη. Το easy in-out τιμόνι αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Σε συνδυασμό με την ελαφριά κατασκευή του (μόλις 2,5kg) μπορεί να μεταφερθεί από το παιδί εύκολα παντού.

Βραβευμένη, Ελβετική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, βέλτιστη ασφάλεια κατά την ανάβαση και εύκολη μεταφορά. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από ένα πατίνι;

Τιμόνι T-Bar ή Joystick;
Το Maxi Micro είναι διαθέσιμο με δύο τύπους τιμονιού: T-Bar και Joystick.
Η ανάβαση του Maxi Micro με τιμόνι τύπου T-Bar μοιάζει περισσότερο με εκείνη του κλασικού Mini Micro και προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα. Αυτός ο τύπος τιμονιού προτείνεται κυρίως σε παιδιά που θα “σερφάρουν” για πρώτη φορά με ένα τρίτροχο πατίνι.
Το τηλεσκοπικό τιμόνι stick με τη λαβή τύπου Joystick είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδικά χέρια ώστε να είναι εύχρηστο και να προσφέρει την υπέρτατη ικανοποίηση “σερφαρίσματος”, αφού το παιδί μπορεί να στρίψει χρησιμοποιώντας το ένα μόνο χέρι. Αυτός ο τύπος τιμονιού προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ανάβασης και προτείνεται κυρίως σε παιδιά που έχουν μάθει να οδηγούν με ευκολία το Mini Micro και ζητούν μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας κατά την ανάβαση.
Σε συνδυασμό με τo Interchangeable Bar, το τιμόνι Joystick μπορεί να μετατραπεί πανεύκολα σε T-Bar προσφέροντας την δυνατότητα στο παιδί να επιλέγει τον τύπο τιμονιού που επιθυμεί σε κάθε βόλτα.
Όποιος και αν είναι ο καταλληλότερος τύπος τιμονιού για το παιδί σας, η διασκέδαση και η ασφάλεια παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Τύπος Τιμονιού T - Bar, Αποσπώμενο
Ρυθμιζόμενο Ύψος Τιμονιού Ναι
Τύπος Πατινιού Kickboard
Ηλικία 5 έως 12 ετών
Αριθμός Τροχών 4 (2 τροχοί μπροστά, διπλός τροχός πίσω)
Ελάχιστο Ύψος Αναβάτη 70cm
Μέγιστο Ύψος Αναβάτη 160cm
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη 50kg
Βάρος 2.5kg
Διαστάσεις Υ69-92cm, Π24cm, Μ56cm
Ύψος Τιμονιού 69 - 92cm
Διαστάσεις Σανίδας Π14.2cm, M33cm
Διάμετρος Τροχών 120/80mm
Πλάτος Τροχών 30/24mm
Απόσταση Αξόνων 46cm
Ρουλεμάν Precision ABEC5
Υλικά Κατσκευής Τροχών PU, 78° Shore A
Υλικά Κατασκευής GFK, PP, ALU

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Αποστολές προς το εξωτερικό προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται.

Σε περιπτώσεις αποστολής μικρών δεμάτων υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με Courier (Γενική Ταχυδρομική) και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής.

Σε περιπτώσεις αποστολής μεγάλου όγκου δεμάτων, οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Ποδήλατα και όργανα γυμναστικής καθώς και άλλα αντικείμενα μεγάλου όγκου ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή. To κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη. Ρωτήστε μας για ένδειξη κόστους για αποστολή στην περιοχή σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και συσκευασμένα με φυσαλίδες και χαρτόνια, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση.

Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εκάστοτε μεταφορικής, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Με πάνω απο 80 χρόνια
στον χώρο του ποδηλάτου
εμπιστευθείτε μας με σιγουριά

Δειτε το ιστορικο μας

Επικοινωνία με την SellisBike

Μιληστε μας

+ 30 27510 21511
+ 30 27520 99544

Ναύπλιο, Αργους 54, 21100
Άργος, Νικηταρά 13, 21200