Shop / Training equipment / Benches

  • slide
  • SellisBike - Πάγκος Κοιλιακών MARBO MS-L110
  • SellisBike - Πάγκος Κοιλιακών MARBO MS-L110

Παγκος Κοιλιακων MARBO MS-L110

€180.00  €155.00

Temporarily unavailable

O πάγκος κοιλιακών MS-L110 είναι εξοπλισμένος με άνετη και μοντέρνα ταπετσαρία πάχους 5 cm, που χάρη στο βέλτιστο βαθμό ακαμψίας της, μπορεί να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος.
Στιβαρή κατασκευή από χάλυβα σε διαστάσεις 50 x 50 x 2 mm , η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια ζωής του πάγκου κοιλιακών. more

Brand : Marbo Sport
Category : Benches

Tags : Πάγκοι ραχιαίων, Όργανα Γυμναστικής για Ξενοδοχεία, Πάγκοι - Ορθοστάτες - Δίζυγο, Πάγκοι κοιλιακών

O πάγκος κοιλιακών MS-L110 είναι εξοπλισμένος με άνετη και μοντέρνα ταπετσαρία πάχους 5 cm, που χάρη στο βέλτιστο βαθμό ακαμψίας της, μπορεί να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος. Στιβαρή κατασκευή από χάλυβα σε διαστάσεις 50 x 50 x 2 mm , η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια ζωής του πάγκου κοιλιακών. Το ισχυρό τεχνητό δέρμα είναι από κομψό και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Όλη η ταπετσαρία στηρίζεται σε ομαλό ξύλο MDF. Η Marbo Sport είναι μία εταιρεία με έδρα και παραγωγή στην Πολωνία. Με οδηγό την εμπιστοσύνη των ικανοποιημένων πελατών της, εστιάζει στην ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της. Ξεκίνησε αθόρυβα πριν από 30 και πλέον χρόνια με εξοπλισμό δυναμικής για καθημερινούς ανθρώπους. Έκτοτε αυξάνει συστηματικά την γκάμα της και έχει επεκταθεί και στον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό δυναμικής για επαγγελματική χρήση. Στη Marbo πιστεύουμε πως στο χώρο της άθλησης, δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς, παρά μόνο για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια!
Ο Πάγκος Κοιλιακών MS-L110 είναι εξοπλισμένος με μοντέρνα και άνετη ταπετσαρία, πάχους έως 5 cm, η οποία προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος.Τα μαξιλαράκια διαμέτρου 8cm στα πόδια είναι κατασκευασμένα στη νέα τεχνολογία αφρού EVA, ένα υλικό που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας. Ο σχεδιασμός του ατσάλινου σκελετού έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και είναι κατασκευασμένος στα 50 x 50 x 2mm.
Η ημι-επαγγελματική σειρά της Marbo Sport, έχει στόχο τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Ο ισχυρός σκελετός 50x50x2 mm, εγγυάται μέγιστη αντοχή της κατασκευής. Η χρήση παχέων λαβών και οι εξαιρετικές ταπετσαρίες, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το ότι έχουμε να κάνουμε με τη βέλτιστη ποιότητα εξοπλισμού.
Ο παγκος MS-L110 είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την εκγύμναση των κοιλιακών μυών σας.
Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια σας, ο εξοπλισμός μας έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τα ισχύοντα πρότυπα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ποιότητας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτών είναι Certified Safety και Top Security Certificate, τα οποία λάβαμε για προϊόντα της ημιεπαγγελματικής μας γραμμής.
Η προπόνηση των κοιλιακών μυών δεν ήταν ποτέ τόσο βολική! Ο πάγκος έχει προστατευτικά αφρώδη από ειδικό αφρό EVA. Αυτός ο αφρός είναι πολύ ανθεκτικός και έχει υψηλό βαθμό απόσβεσης. Η διάμετρος είναι 8 εκατοστά και εξασφαλίζει πλήρη άνεση και ασφάλεια κατά την προπόνηση.
Ο πάγκος διαθέτει μοντέρνα και άνετη ταπετσαρία πάχους 5 cm, η οποία, χάρη στη βέλτιστα επιλεγμένη ακαμψία, προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος άσκησης.
Όλα τα μεταλλικά στοιχεία έχουν επικαλυφθεί με σκόνη, το οποίο εγγυάται τέλειο φινίρισμα στην επιφάνεια. Όλα τα μπουλόνια και τα παξιμάδια είναι ασφαλισμένα με πλαστικά καπάκια, ενισχύοντας την αισθητική του φινιρίσματος και αποτρέποντας το τυχαίο τρίψιμο του σώματος άσκησης σε μεταλλικά στοιχεία.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο εξοπλισμός που προορίζεται για οικιακή χρήση πρέπει να είναι προσαρμοσμένος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος εδάφους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε παρκέ, πλακάκια ή εξωτική ξύλινη σανίδα στο σπίτι σας, ο πάγκος MS-L110 μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε!

If you have any questions regarding this product, fill-in the following form and we'll reply asap.

We currently do not offer abroad shipments.

In the case of small parcels, shipping is possible by Courier (Geniki Taxydromiki) and there is the possibility of cash on delivery payment.

In the case of larger parcels, shipment of goods is carried out by transport companies. In some regions, carriers do not deliver at home so you will need to receive your order from your branch office in your area, upon notice.

Bicycles and exercise equipment cannot be shipped by cash on delivery payment. Shipping charges are paid by the recipient. You can ask us for an estimate of the shipping cost to your area.

If you prefer a different shipping company, please let us know.

Bicycles are delivered assembled and packaged with suitable materials and cartons, ready to use, so that the factory warranty is valid.

Our company has no responsibility for any delays on the part of the carrier.

With more than 80 years
of experience
you can trust us for sure.

Read our story

Contact SellisBike

Get in touch

+ 30 27510 21511
+ 30 27520 99544

Nafplion, 54 Argous st, 21100
Argos, 13 Nikitara st, 21200