Shop / Training equipment / Ellipticals

  • slide
  • SellisBike - Ελλειπτικό Gymost Turbo E12
  • SellisBike - Ελλειπτικό Gymost Turbo E12
  • SellisBike - Ελλειπτικό Gymost Turbo E12
  • SellisBike - Ελλειπτικό Gymost Turbo E12
  • SellisBike - Ελλειπτικό Gymost Turbo E12

Elliptical Gymost Turbo E12

€2101.8.00

Available

Το Gymost Turbo E12 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό επαγγελματικό ελλειπτικό, το οποίο εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλά.
Με άνετο μήκος βήματος 50 εκατοστών, πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και της αντίστασης σε 10 και 20 επίπεδα αντίστοιχα, το Ε12 είναι ένα μηχάνημα που δεν πρέπει να λείπει από το γυμναστήριό σας. more

Brand : Gymost
Category : Ellipticals

Tags : Ελλειπτικά, Ελλειπτικά, Καρδιοαναπνευστικά Μηχανήματα, Όργανα Γυμναστικής για Ξενοδοχεία, Οπίσθιου τροχού, Ελλειπτικά μηχανήματα

Add to Cart

Το Gymost Turbo E12 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό επαγγελματικό ελλειπτικό, το οποίο εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλά. Με άνετο μήκος βήματος 50 εκατοστών, πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και της αντίστασης σε 10 και 20 επίπεδα αντίστοιχα, το Ε12 είναι ένα μηχάνημα που δεν πρέπει να λείπει από το γυμναστήριό σας.Ο Kevin, ένας νεαρός σχεδιαστής από το Denver των Ηνωμένων πολιτειών, σχεδίασε τον πρώτο του επαγγελματικό διάδρομο μέσα από το πάθος του για τη γυμναστική και το σχέδιο. Δεν άργησε να ιδρύσει την Gymost, ένα brand του οποίου ο επαγγελματικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα σε γυμναστήρια πολυτελών ξενοδοχείων και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Αμερική.Στόχος της Gymost είναι η παραγωγή και ο σχεδιασμός υψηλής ποιότητας εξοπλισμού γυμναστικής, ώστε να προσφέρει σε όλους την καλύτερη δυνατή εμπειρία άσκησης.
Το Gymost Turbo E12 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό επαγγελματικό ελλειπτικό, το οποίο εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλά. Με άνετο μήκος βήματος 50 εκατοστών, πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και της αντίστασης σε 10 και 20 επίπεδα αντίστοιχα, το Ε12 είναι ένα μηχάνημα που δεν πρέπει να λείπει από το γυμναστήριό σας!
Η μοντέρνα κονσόλα προσφέρει μία ευανάγνωστη οθόνη LED, η οποία απεικονίζει όλα τα σημαντικά δεδομένα της άσκησης. Μετρήστε τον καρδιακό σας παλμό σε πραγματικό χρόνο με τους ειδικούς αισθητήρες στις λαβές, ρυθμίστε την αντίσταση σε 20 επίπεδα και την κλίση σε 10 θέσεις, ή επιλέξτε ένα από τα απαιτητικά μας προγράμματα για μία μεγάλη πρόκληση.Τέλος, μην ξεχνάτε τις θύρες USB και mp3 και τη βάση κινητού/tablet, τη στιγμή που ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας θα σας προσφέρει μία ευχάριστη δροσιά!
Το εντυπωσιακό καθαρό βάρος 139.5kg του μηχανήματος, προσφέρει μία ιδιαίτερα στιβαρή πλατφόρμα άσκησης για κάθε σωματότυπο, καθώς εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160kg. Επιπλέον όλα τα εξαρτήματα του Ε12 ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους, ώστε να σας χαρίσουν ομαλή και άνετη άσκηση.
Στo εσωτερικό του Ε12 θα βρείτε ένα στιβαρό δίσκο βάρους 12 κιλών, ο οποίος δίνει αδράνεια 24 κιλών και βοηθά την ομαλή κίνησή σας σε συνεργασία με έναν ιμάντα Poly-V-grooved.
Το Ε12 ανήκει σε μία μικρή ομάδα ελλειπτικών που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την κλίση της έλλειψης. Ως αποτέλεσμα της υψηλής κλίσης, αυξάνεται ο ρυθμός καύσης θερμίδων. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση σε 10 επίπεδα μεταξύ 17 και 28 μοιρών, ώστε σε συνδυασμό με τα 20 επίπεδα αντίστασης να βρίσκετε πάντα μία νέα πρόκληση.
Ασκηθείτε έντονα, χωρίς άγχος για την ισορροπία σας, χάρη στα αντιολισθητικά πεντάλ.
Οι αισθητήρες καρδιακών παλμών στις εργονομικές λαβές του Ε12 προσφέρουν εύκολη και άμεση παρακολούθηση.
Ο χώρος είναι σημαντικός σε κάθε γυμναστήριο. Το Turbo E12 της Gymost, έρχεται με διαστάσεις 215 (Μ) x 77 (Π) x 190 (Y) εκατοστά.

If you have any questions regarding this product, fill-in the following form and we'll reply asap.

We currently do not offer abroad shipments.

In the case of small parcels, shipping is possible by Courier (Geniki Taxydromiki) and there is the possibility of cash on delivery payment.

In the case of larger parcels, shipment of goods is carried out by transport companies. In some regions, carriers do not deliver at home so you will need to receive your order from your branch office in your area, upon notice.

Bicycles and exercise equipment cannot be shipped by cash on delivery payment. Shipping charges are paid by the recipient. You can ask us for an estimate of the shipping cost to your area.

If you prefer a different shipping company, please let us know.

Bicycles are delivered assembled and packaged with suitable materials and cartons, ready to use, so that the factory warranty is valid.

Our company has no responsibility for any delays on the part of the carrier.

You might also like...

More Products
. . .

With more than 80 years
of experience
you can trust us for sure.

Read our story

Contact SellisBike

Get in touch

+ 30 27510 21511
+ 30 27520 99544

Nafplion, 54 Argous st, 21100
Argos, 13 Nikitara st, 21200